18 Temmuz 2013

Çapulcular başörtülü kadının çocuğuna cam kırıklarıyla dolu dondurma ikram etmişler...

İftira atmak da zeka işidir ve bazılarının hiç kafası çalışmıyor gerçekten de... Şimdi aşağıdaki fotoya bakalım öncelikle :



Neymiş efendim, iki tane "başı açık kadın" çocuğuna dondurma ikram etmişler... Ama dondurmanın içinden bira şişesi kırıkları çıkmış..

Bağğğğzııı sorularım olacak :

1- Hiç tanımadığı birinin çocuğuna verdiği gıda maddesini yemesine kim müsaade eder ? Ben etmiyorum şahsen.. 
2- Bu sıcakta insan cebinde dondurma taşıyabilir mi ? Erimez mi, yamulmaz mı, içinde cam kırıkları varsa o daracık cepte insana batmaz mı? Ayrıca kakaolu külah dondurma diye tabir ettiği şey sanırım açık külah dondurma.. Nasıl cebe girer ki?
3- Müslüman "başı kapalı" kardeşimiz küçücük bir cam kırığının bira şişesine ait olduğunu nasıl anladı ?
4- Eliyle dondurmayı kontrol etmiş arkadaş.. Nasıl yani, parmaklarını dondurmaya sokup mıncıklamış mı ? Bunu hep yapar mıymış ? Temiz çıksa eliyle mıncıkladığı dondurmayı çocuğuna yedirecek miymiş ?


Orantısız zekanın tavan yaptığı bir günlerdeyiz.. Herkesi kendileri gibi salak sanıyorlar..

Basit bir Google görsel araması ile yüzünü flulaştırdıkları aynı kadın fotosunun başka haberlerde de fon niyetine kullandıkları ortaya çıkıyor.. 





Demek ki aynı fonu her şey için kullanıyorlar.. Şimdi de yüzünü flulaştırıp (ki kadının gözündeki gözyaşının su damlası gibi durduğunu büyük ihtimalle Photoshop'landığını anlamak için alim olmaya da gerek yok) Ramazan ayında çocuğuna cam kırıklarıyla dolu dondurma ikram edilen zavallı "mazlum başı kapalı kardeş" gibi göstermişler..

Komiksiniz, zavallısınız ve iftiracısınız..

Halbuki bu, Allah nezdinde büyük bir günahtır "nur/15 

"O asılsız sözü duyduğunuz zaman: "Bunu konuşmak bize yakışmaz. Haşa! Bu büyük bir iftiradır" demeniz gerekmez miydi?" (Nûr, 16) 

Size şeytanların kimler üzerine inip durduğunu haber vereyim mi? Her günahkâr iftirâcı, yalancı, sahtekâr üzerine iner. Bunlar (şeytanın iftirâ ve yalanına) kulak verirler. Çoğu ise yalancıdır." (26/Şuarâ, 221-223). 

“Kim bir hata yapar veya kasıtlı günah işler de onu bir suçsuzun üzerine atarsa, büyük bir bühtan/iftirâ ve apaçık bir günah yüklenmiş olur.” (4/Nisâ, 112). 

Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da sonra yaptığınıza pişman olursunuz." (49/Hucurât, 6).

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Zekice.

Bu çapulcular daha önce yaptıkları (bir kadına bebeğinin yanında saldırmak gibi) insanlık dışı davranışların güya bir iftira olduğunu iddia etmek için,böyle bir yalan haber ortaya atmışlar.

Yani bu yalan haberi bizzat kendileri ortaya atıp 'aslında bu müslümanlar bize iftira atıyor'a getirmek istiyorlar olayı...

Oyuna gelmemek lazım.

"Vatanını en çok seven yaptığı işi en iyi yapandır." M.Kemal ATATÜRK

Adamlar kaç seçimdir baştalar, demek ki işlerini iyi yapıyorlar. Demek ki vatanlarını seviyorlar...

Cihan dedi ki...

Ne anlayacaklar Vatan, Millet kavramlarından, Atam dedikleri insana bile saygıları yok...


Ve asıl üzücü olan provokatörler bunları nasıldı kandırıyor.

Sadi44 dedi ki...


Bu mübarek ayeti kerimeleri asıl kendileri okusunlarda önce sonra millete laf atsınlar :)

Halbuki bu, Allah nezdinde büyük bir günahtır "nur/15

"O asılsız sözü duyduğunuz zaman: "Bunu konuşmak bize yakışmaz. Haşa! Bu büyük bir iftiradır" demeniz gerekmez miydi?" (Nûr, 16)

Size şeytanların kimler üzerine inip durduğunu haber vereyim mi? Her günahkâr iftirâcı, yalancı, sahtekâr üzerine iner. Bunlar (şeytanın iftirâ ve yalanına) kulak verirler. Çoğu ise yalancıdır." (26/Şuarâ, 221-223).

“Kim bir hata yapar veya kasıtlı günah işler de onu bir suçsuzun üzerine atarsa, büyük bir bühtan/iftirâ ve apaçık bir günah yüklenmiş olur.” (4/Nisâ, 112).

Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da sonra yaptığınıza pişman olursunuz." (49/Hucurât, 6).

Allah selamet versin.

Adsız dedi ki...

Nette haberi araştırıken buraya geldim,yorumlarda olayı açıkladığınız için teşşekkür ediyorum :)

Unknown dedi ki...

"Din kötülükleri gizlemek için en güvenilir maskedir" demişler. Gerçek dindarlara sözümüz yok, inancı da sorgulamaz, sorgulattırmayız. Ama DİN adına yapılanların çoğunun yüce dinimizle örtüşmediği bir gerçektir.

Adsız dedi ki...

Dinimizi sizden mi öğreneceğiz ? :)
Siz ortlığı yakıp yıkmayı bile vatan kurtarmak sanıyosunuz. Chp ve zihniyetinin bu ülkeye, bu vatana , bu millete bu dine ne faydası olmuş bu güne kadar ? Yukarıdaki yalan habere bile kanmanız çapulcu zihniyetin bir kere daha oyuna geldiğinin bir göstergesidir.

Filiz Morkoç dedi ki...

Dinimizi sizden mi öğreneceğiz ? :) diye lafa başlayan arkadaş, Kuran'dan alıntılar yapan herkese böyle mi yaklaşıyorsunuz acaba? Olayları hala ve inatla CHP yen bağlamaya çalışarak kendi bakış açınızın ne kadar dar olduğunu gösteriyorsunuz, bravo.. Ayrıca yukarıdaki yazımdan bu habere kandığımız sonucunu da çıkardıysanız gerçekten, at gözlüklerinizi çıkarın ve yazdıklarımı bir daha okuyun.. Zira ciddi bir okuma ve/veya anlama sorununuz var herhalde..

Adsız dedi ki...

Dini anlattığını zanneden böyle sahtekarlara tabi ki karşıyım. Allah buyurur ki " Yapmadığınız şeyleri niçin söyküyorsunuz". Filiz yorumları okumuşsun ama anlamamışsın, boş boş konuşma :) Daha olayın iç yüzünü görememişsin. Kimde anlama sorunu kimde at gözlüğü olduğu belli. Az bi şey aklınız olsa zaten dindarlara laf atıcağınıza acaba bizde dinimizi tam yaşasak da Rabbimize iyi bir kul olsak, şu geçiçi dünyaya takılık kalmasak derdinde olurdunuz.

Babadan oğula mektuplar... dedi ki...

adsız..

size bunu yazdıran nasıl bir kibirdir öğrenmek isterim ?

yaptığınız ibadetler size huzur ve hoşgörü yerine ukalalık, kibir ve küçümseme mi veriyor ?

inandığınız kitap bunu mu vaad ediyor size ?

Adsız dedi ki...

İnandığım dine inansan, okuduğum kitabı okusan o kadar güzel olurdu ki, anlayamayanlar kibir der, ukalalık derdi :)Hoşgörü diye bir şey ortaya atarlardı kendi acizliklerinden :)

Kimse benim ülkemde oyun oynanılmasını, devletime miiletime saldırılmasını, kardeşlerime iftira atılmasını, inandığım Hak dine laf atılmaya çalışılmasını bana hoşgör diyemez.

Babadan oğula mektuplar... dedi ki...

niye sen kimsin ?

dinin sahibi mi ?

allah kendi dinini koruyamıyor da seni mi seçti koruyucu diye ?

allahım hidayet nasip et, sen onları affet diye dua etmek yerine, bizim beynimizi küçük görüyorsun :)

ben sana bişey diyim mi, bence sen benim okuduğum kitabı okumalısın.. ismi kuran

Adsız dedi ki...

Ben müslümanım ve bu dine sahibim çok şükür, çünkü Hz. Muhammed (Sav) buyurdular ki "Her mümin dinin görevlisidir.

Çok şükür beni seçti korumak için dinimi değil imanımı ;)

Dua sana edilmez Allaha edilir, çok şükür her namazımdan sonra her mümin gibi ben de dua ediyorum. Allah ıslah olacakları ıslah, olmak istemeyenleri kahretsin..

Sözle cevap vermekte vazifemiz, her gün okuduğum kitabımda yazıyor. Allah buyuruyor ki "İyiliği emredin kötülükten sakındırın." Okusaydın eğer bilirdin :)

Herkes tarafını doğru seçsin. Kıvırmak adamı kurtarmaz delikanlı gibi neye inanıyosan onu yaşamak kurtarır. Önce Haşa Allah kendini koruyamıyor mu diyosun sonra Kuran okudum diyosun. Naptın tersten mi okudun...

Adsız dedi ki...

mal adsız

TC Arif_Mtl dedi ki...

Adam haklı millet dağılın... Zaten sayfanın sahibide kaldırmamış komple yazıyı oda haklı buldu herhalde. Bence kaldırsın.

Babadan oğula mektuplar... dedi ki...

tatildeydim geç gördüm mesajını :) devam ediyorum adsız..

hz. muhammedin buyurduğu birçok şey var, hangi birini seçip değerlendirirsin bilmem. ama ben sana kurandan örnek vereyim canım, yeryüzünde iyilik ve barışa yönelik iş yapanların övüldüğü ayetlerden.. fitne fesat çıkaranların ise kötülük bulacağı ayetlerden..

yunus suresini oku.. 95-100 arası ayetler.. o isteseydi zaten herkesi müslüman yapardı şüphesiz... yapmıyorsa bi bildiği varsa bizde ona iman etmeliyiz değil mi ? o bize bekle dediyse bizde beklemeliyiz değil mi ? saldırıya geçmemeliyiz..

namazı kimse sormamıştı durup dururken söylemişsin, yine ayetle geri döneyim sana, onlar gösteriş için namaz kılarlar allahın lanetleri üzerinde olsun yazar kuranda.. dikkat et namazı gösteriş malzemesi olarak kullanma..

kıvıran delikanlılığından vazgeçen yok.. sana apaçık kuran ayetleriyle geliyorum... sana allah bekle diyor sen kendince yargı getiriyorsun.. bunun içinde namaz kıldığını gözümüze sokuyorsun..

eğer ki bu kadın senin inandığın gibi dine fitnecilik fenalık fesatlık yapıyorsa allah onu zaten senin aklının alamayacağı şekilde cezalandıracak.. senin derdin ne ? allah ben cezalandıracağım dedikten sonra senin daha beklentin ne ? allahın vereceği cezanın yeterli olmayacağını mı düşünüyorsun ? nasıl bir inanç senin ki ? kurtuluşun sabredenlere olacağı defalarca yazan kitapta, sen nereden okuyorsun bende onu merak ettim.. çünkü tersten de düzden de okusan seninki gibi bir mana çıkarılamaz sanıyorum...