13 Şubat 2008

7.4 Yetmedi mi ?

Dün mail ile geldi bu yazı, kaleme alan Gani Müjde.. Açıkçası başlığı okuyunca sevgili Gani Müjde'nin benden daha sabırlı ve kendine hakim olduğu kanaatine vardım.. Böyle bir pankart karşısında ne söylense boş tabi.. İçimden küfür etmek geliyor açıkçası hala böyle düşünebilen o kuş beyinlilere..
Şimdi söyler misiniz lütfen bu ülkenin malesef yarısına yakını böyle düşünüyorsa eğer, demekki tam da hak ettiğimiz gibi yönetilmekteyiz diyebilir miyiz? Ve onlar bunu hak ediyorlarsa, bu ülkenin diğer yarısı neyi hakediyor peki?

7.4 Yetmedi mi?

Bir hafta önce türban protestoların sırasında "7.4 yetmedi mi?" pankartını açan sevgili kardeşime seslenmek istiyorum bugün... 20 bin insanın acısı ve cenazesi üzerine politika yapmaya kalkan "o güzel insana" bir çift sorum var.

Ey mantosu uzun, aklı kısa kardeşim benim. 7.0 yetmedi mi? Senin okuduğun gazeteler yazdı mı bilmiyorum ama Amerika'nın, hani o gavur ve Hıristiyan Amerika Birleşik Devletleri'nin ,hani o Siyonistlerle iş birliği yaptığı için her yerde bayrağını yaktığınız ABD'nin Los Angeles şehrinde 7.0 büyüklüğünde bir deprem oldu bacım...

Neredeyse bizimkine yakın bir deprem. Bizde ayni şiddetteki bir deprem 20 bin kişi ölup 20 bin kişi sakat kalırken,gavur, Hıristiyan ve Siyonist dostu Amerika'da sadece 2 kişi yaralandı güzel ablam. Şimdi türbanlı başını ellerinin arasına alıp düşünüyor musun acaba? Sakarya gibi muhafazakar bir bölgede Allah binlerce Muslumanı öldürerek cezalandırıyorsa eğer, Hıristiyanlara ve Siyonist dostlarına niye kıyak geçiyor? Seks shoplarıyla, porno filmleriyle tüm dünyaya "seks", "uyuşturucu" ve "günah" ihraç eden bu ülkenin Allah katında ayrıcalığı ne olabilir ki güzel annem?

Oysa adım gibi eminim Sakarya'da, Gölcük'te hayatlarını kaybedenlerin çoğu ölmeselerdi eğer sabah ezanı ile birlikte camilerin yolunu tutacaklardı. Üç aylarda oruç tutacak,Ramazan'da devrilmeyen minarelerin ışıklarıyla birlikte senin ağzına adı bile yakışmayan Allah'ın adı ile birlikte oruçlarını açacaklardı.

E nooldu şimdi? 7.0 yetmedi mi güzel ninem? Eğer her coğrafya olayını, her doğal afeti bilimin ve aklın süzgecinden geçirmeden böyle yorumlarsan bu ülkenin yarısı her deprem felaketinden sonra dinsiz olur güzel hala kızım... Fay hattında 10 katlı binalara izin veren şapşal belediyecilik anlayısını, deniz kumundan inşaat yapan edebiyatçı muteahitleri, depreme dayanıklı konut üretme çabalarını, hırsızları, uğursuzları bir kenara bırakıp her şey ilahi kudretin intikamı olarak açıklarsan bu deprem 10 yıl sonra gene aramızdan binlerce "dinsizi" alır gider güzel amca kızım..

Beynin var mı bilmiyorum, betonların altında inleyerek can veren 20 bin insanı, kadını, çocuğu ve bebeği bir kalemde günahkar diye silip atan kuş beynini türbanın altında görmek mümkün olamıyor çünkü ama bence bu yazıyı oku ve bütün gece uyumadan düşün.

Allah'ın kullarına böyle cezalar verebileceğini hala düşünüyorsan da git Hıristiyan ol...

Çünkü senin bu mantığına göre Allah onları daha çok seviyor. "Gavurlar" hem senden daha zengin, hem de evleri tepelerine yıkılmıyor.

Gani Müjde.

____________________________________________________________

Güncelleme : Sevgili Biyocan da aynı yazıya yer vermiş açık olan bloğunda.. Pişti olduk yani.. Pardon biyocum ya, sen benden önce yazmışsın, valla görmedim..


6 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten ne kadar doğru yazmış Gani Müjde...Paylaştığın için çok sağol.Ben o depremi yerinde yaşayan bir insan olduğum için tüm bu manyakları çok dinledim. GÖlcükte donanma komutanlığının devir teslim töreni vardı o gece...Tabi büyük bir kutlama,havuz kenarında kokteyl ile birlikte. Depremin ertesi günü dolaşan söylenti şuydu: Askeriye bütün gece içti, çok kudurdular deprem oldu o günahkarlar yüzünden...
Ülkemizi koruyanlardan, askerimizden bahsetme şekillerine bakarmısın...Gani fazla kibar davranmış...Tİksiniyorum örümcek beyinlilerden...Öpüyorum...Sevgiler...

ps:Oğluşunun odasına da yorum bıraktım...

Adsız dedi ki...

Ne demek Filizcim.
Gani yazdı nihayetinde,herkes koymalı bloguna.Ben de sende fotoğrafı gördüm şimdi.Hemen çalıp yazıya ekleyeceğim:)))
(Mavi oda nefis olmuş yahu)
Biyo

Filiz Morkoç dedi ki...

*evet Handecim hepsi örümcek beyinli bunların..

*Biyocan, nerelerdesin sen? Bu kadar az arayla uğruyosun ki sanki son gelişlerinde ben hep fırça kayıyorum gibi geliyo bana:-(

Şaka bir yana sağol, kızmıycanı ümit ediyodum zaten ben:-))) (Farkındayım şımarıklığım hat safhada ama dayan 61 gün kaldı lale devrinin bitmesine:-)))

Adsız dedi ki...

Oysa İslam dini mantık dinidir aynı zamanda.. Gani Müjde düz mantıkla yola çıkarak doğruyu görebilirken nice insan dinden bîhaber dindarlık yaşıyorlar.. Çok enteresan çok..

Adsız dedi ki...

ne doğru söylemiş Gani Müjde. nasıl çağdaş düşünceli bilimsel yaklaşabilen kişiler yapabiliriz bu insanları bilemiyorum. eğitimcilere çok iş düşüyor. bu kadar da örümcek kafalı nasıl olunur. cok üzülüyorum cok yurdumun insanın bu halde olmasına.

Adsız dedi ki...

Malesef ülkenin yarısı bu zihniyette. Kör cahil denir ya, araştırma, okuma ve mantıklı düşünme yetenekleri yok malesef. Dindar olan herkes onlara göre doğruyu söylüyor algısı var bunlarda. Bu yüzden din çok suistimal ediliyor.