13 Mart 2008

Yorgunum, yorgunsun, yorgun...

Evet son günlerdeki genel durumumuzu en iyi özetleyen kelimeler bunlar..
.
Eğer akşamları eve gidince yemekten hemen sonra hiçbir iş yapmadan uzanıp, yatana kadar dinlenirsem, o gece rahat bir uyku uyuyor ve ertesi gün de biraz daha iyi oluyorum. Ama yemekten sonra evde herhangi bir iş yapacak olursam, ne gece rahat yüzü var bana ne de ertesi gün... Ama bu ütülenmesi gereken 6 çamaşır makinası dolu çamaşırın günden güne gözümde büyümesine engel oluyor mu derseniz? Hayır... Başkasına yaptır ütüyü diyeceksiniz ama çamaşırların %80 i Emre'nin.. Ve ben onun çamaşırlarını kendim ütülemek, kendim yerleştirmek istiyorum odasına..
.
Oğlum inatla evde kalıp dinlenmemi talep ediyor, ben ise elimden geldiği kadar dayanıp, çalışayım, izne ne kadar geç çıkarsam, o kadar geç dönerim mantığıyla uğraşıyorum..
.
Tüm hafta sonu planlarımı iptal etmek zorunda kaldık, hafta sonu dinlenmeyi düşünüyorum evde.. Belki toparlarız biraz kendimizi..

34. haftanın sonuna geldik, 4 Nisan Cuma günü izne çıkmak istiyorum ama sanırım daha erkene almam gerekecek.. Kısmet..

7 yorum:

kedi dedi ki...

Ama o yorgunluk sadece sana mahsus değil ki güzelim.
Bak hamime mamile değiliz ama hepimiz dökülüyoruz:/
Mümkün olsa yataktan çıkmayacam pıfffff

Ebruli dedi ki...

Merhabalar;
Ne güzel benim gibi insanlar da var. Bende yorgunum ve uzun zamandır. İşten eve geldiğimde değil ütü yapmak, yemek dahi yapabilecek durumum olmuyor, dökülüyorum. Ama her nedense bloğum için yazı yazmaya gelince o yorgunluğum nereye gidiyorsa?

mummy dedi ki...

Filizcim gerçekten hamile değilken bile işten gelip ev işi yapmak zor oluyor değil ki şu durumda zorlamasın seni..O yüzden işlerini haftasonuna bırak derim ben..Çok zorlanırsan erken ayrıl izne..Çünkü bebişin doğumdan sonra olduğu kadar anne karnında da bakıma ihtiyacı var..Naçizane fikrim:)
Kal sağlıcakla...

Adsız dedi ki...

Lütfen dinlen arkadaşım yorma kendini. Ütü için birinin yardımını al çünkü bunlar kritik haftalar. Ben de annemin yardımıyla yapmıştım o bile zorlamıştı beni koca karnımla :) Bu arada mola bitti haberin olsun :9 İkinizi de öpüyorum çok

buyulubahce dedi ki...

Filiz'cim, uzun süredir okuyamıyordum blogunu. Bir an kendimi buldum sende. Ne kadar keyifli, ne kadar heyecan verici değil mi herşey :) Kendini hiç yorma, bu güzel havalarda bol bol yürü ve Emre ile konuş annesi. Ütü kusur kalsın, onun ütülü giysilere değil, annesine ihtiyacı var. Sevgiler...

Handan dedi ki...

Kendini çok yorma, son özgür günlerinin tadını çıkart Filizcim :)

gezicini dedi ki...

Filiz,
oncelikle kendine dikkat et, temizlik, utu filan bosver. yapacak birisi varsa onu cagır, yoksa birilerinden yardım iste. Kesinlikle ayaklarını yukarı kaldır ve dinlen!
insallah sag salim tamamına ersin, saglıkla bebisin al kucagına..
sevgilerimle
gorki