17 Ağustos 2007

Tatil anılarımız...

Tatil resimlerimi nihayet toparlayabildim. Salı günü kurulan pazarda bol bol resim çektim. Çektiğim her kare fotoğrafla, sanki o tezgahtaki herşeyi olduğu gibi satınalmış kadar oldum, o derece doyurucuydu ruhum için bu kareler yani.




Adanın pazarına mallar genellikle Yalova'dan ürünü bağlarında bahçelerinde yetiştiren ve getirip satan köylüler tarafından getiriliyor. Bu nedenle de hep taptaze, dalından yeni kopmuş şekilde geliyor sepet sepet..


Bunlar da eğlenceli tezgahlar... Rengarenk, canlı canlı...


Bunlar da evimizin ve sokağımızın birkaç görüntüsü.. En önde ise sokağımızın serserisi Yağız bey görülüyor. Kendisi henüz 4 yaşında ama iki tekerlekli bisikletle at arabalarının arkasına asılacak kadar hünerli (!).



Ve son olarak bahçelerimizde bizimle birlikte yaşayan dostlar : Yeni doğum yapmış kedimiz ve 4 minik yavrusu, kaplumbağamız, çan çiçeğimiz ve çiçeğinin ömrü sadece 1 gün olan kaktüsümüz...
Bu fotoğrafları ve diğerlerini tek tek görmek isterseniz, Foto-terapi'ye buyurun lütfen...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Bir Derin Masalı dedi ki...

SEVGİLİ FİLİZ WORDPRESS.COM MAHKEME KARARIYLA NEDENİNİ BİLMEDİĞİM BİR SEBEPLE GEÇİCİ OLARAK KAPATILMIŞTIR. BANA ULAŞMAK İSTERSEN ŞİMDİ YORUM YAZDIĞIM ADRESTEN ULAŞABİLİRSİN.

Adsız dedi ki...

...

es dedi ki...

off ki ne off..Filiz gercekten muhtesem fotograflar.. Sümüklü Bamya bile ilk kez burada guzel gozuktu gozume.. Eline sağlık.

Handan dedi ki...

Filizcim, harika gözüküyor herşey :)

Bir Derin Masalı dedi ki...

Fİliz ciğim pazar fotoğraflarına bayıldım . O ne canlı renkler öyle :)

Zehra dedi ki...

herşey çok güzel:) insanın ruhu açılıyor burda :) buarada bizim arka bahçedede bir kedimiz doğum yaptı onunda 5 yavrusu oldu..o kdar güzel şeyler ki :) size güzel bir akşam dilerim..

görüşmek ümidi ile..

Adsız dedi ki...

Simdi Filizin ipligini PAZARA cikarayim..
Pazarda bu kadar resim cekince filizi gazeteci sana gariban pazarcilar onu el ustunde tutular hatta ufak tefek ikramlarda bile bulundular.. bir kilo dolmalik biber ile geldi eve ..bizde hevesle pisirdik ve pazarcilarin gazabina ugradik dolmalik biber aci olur mu ?? yandik hemde kulaklarimiza kadar .. hadi biz buyuguz Yagiza da mi acimadin be Filiz cocuk --ama anne cok aci -- desede bitirdi tabagindaki yemegi
:) ama yine unutulmaz bir tatildi bizim icin umit ediyorum ilerde hepimiz cocuklarimizla yine ayni yerde bulusur yeni maceralar yasariz...

etki alanı dedi ki...

Yavru sarı kediye göz koydum ama....

Adsız dedi ki...

Porno Weiber

alte titten

Amateur Dominas