12 Şubat 2008

Emre'min Odası...

Pazartesi günü büyük gündü.. Oğluşumun oda takımı gelecekti.. 1,5 hafta öncesinden odayla ilgili tüm işlerimiz bitmişti, hatta geçen Pazartesi gelecekti ama benim ofisteki işlerimin yoğunluğu nedeniyle bu haftaya sarktı olay..

Oğluşumun odası babası önce kazımak suretiyle duvar kontürlerini düzeltti, sonra zımparaladı, sonra gerekli yerleri alçıladı.. Sonra da boyadı.. Resimlerde de görüldüğü üzere bordürün üzeri fildişi, altı Paris mavisi dedikleri bir renk oldu.. Sıra bordür bulmaya gelince oldukça panik yaptım ben, bir kere hiçbir markette (Bauhaus, Carrefour gibi) istediğim gibi olanları yoktu.. Yalnız Bauhaus'taki stantta bulduğumuz bir katalogtan hoşlanınca, internetten araştırma yapıp, burayı buldum. Sonra internetteki sitelerinden beğendiğim bordürü almak Bostancı'daki show roomlarına gittim.. Ertesi gün kargo ile gönderdiler adresimize fabrikadan.. Çok da şirin oldu bence..

Şimdi gelelim odamızın son haline :





Yalnız şu an odada kesif bir boya kokusu hakim.. Sanırım birkaç hafta havalandırmak gerekecek.. Bir de oğlumun tüm eksikleri henüz tamamlanmadığı için henüz hiçbirşeyini yıkamadık. Geldiği gibi yerleştirdim dolaplarına...

6 yorum:

gezicini dedi ki...

çok güzel olmuş, eline sağlık. hepsi çok zevkli seçilmiş..
sevgiler
gorki

mesecina dedi ki...

Çok tatlı olmuş MAŞALLAH. inşallah odasında tatlı uykulara, sağlıklı , huzurlu yelken açar emre bey:) Ben dün yıkama faslına geçtim, bir postasını akşam eşimle koklaya öpe astık:) şimdilik zevkli, ütüleme faslıda öyle olur umarım. şimdilik paylaşmak istediğim tecrübem şu: bebek deterjanı sonuçta deterjan olduğunu düşündüğümden granül sabun (matik) aldım malum markanın. Önce kısa programda yıkamaya başladım, ısı çok yüksek olmayınca granülleri makinenin camında gördükçe sinir oldum. tekrar uzun programda yıkadım artık kalmasın diye. Bugün yıkayacağım postada granül sabunu önceden bardakta sıcak suyla eritip makinanın içine dökmeyi düşünüyorum. dur bakalım daha neler öğreneceğiz :))))

Adsız dedi ki...

Fİliz ciğim odası bir harika olmuş.Çok güzel...Kıyafetlerini yesinler onun mini mini...Ne tatlı hazılıklar bunlar...Başka kim için bu kadar titizlenebilir ki insan hayatta...Öpüyorum ikinizide...

Handan dedi ki...

Ne güzel bir bekleyiştir bu :) Biz bütün evin mobilyalarını daha kısa sürede almıştık oğluşun odasını beğenene kadar o kadar çok yer dolaşmıştık ki :)

Esra dedi ki...

Birkac gundur bakamiyordum, geldim harika bir odayla karsilastim. Saglikla kucagina alip o odada harika zamanlar gecireceksiniz insallah.
:-)

Filiz Morkoç dedi ki...

* Görkemcim teşekkürler..

* Mesecina, sağol.. Deterjan konusunu henüz araştırmadım ama yumuşatıcı kullanmak lazım diye düşübnüyorum ve Yumoş'un beyazının Pediatri derneği falan onaylı olduğunu farkettim. Bakıcaz artık.. Sağol tecrübelerini yazdığın için..

* Handecim, eve hayatta kimse için bu kadar titizlenmedim ben..

* Handancım nerelerdesin ya, özlettin kendini.. Evet biz de çok gezdik..

* Esracım, sağol, iyi dileklerine amin diyorum..

Kızlar nolur kusuruma bakmayın çok geç cevaplayabiliyorum yorumlarınızı...