30 Nisan 2008

Bi dakka tanışmış mıydık ?


Emre paşamı henüz uyuttum, günlerdir aklımda burayı güncellemek, biliyorum haber bekleyenler var ama napalım ancak vakit bulabildim.

16 Nisan 2008 saat 09:37'de İstanbul Kadıköy Şifa Hastanesinde dünyaya gözlerini açtı oğlumuz.. Beklenenden daha küçük bir bebekti.. 2.830 gr ve 47 cm.. olarak doğdu.. Yine beklenenden farklı olarak bir kartopu olarak verdiler kucağıma.. Epidural anestezi ile her dakikasına şahit olduğum doğumumuz gayet kolay gerçekleşti.. Kokusunu, güzelliğini anlatmama imkan yok.. Tarif edemem, şimdi bile uyuyup uyanınca özlemiş oluyorum kokusunu.. Cennet gibi kokuyor minik kartopum..

Doğduktan sonraki 5 gün içinde 300 gr. veripde 2.530 gr. a inince bizi önce çok üzdü ama takip eden 7 gün içinde 300 gr. aynen kazanınca bayram havası yaşadık sanki.. (Maşallah demeyi unutmayalım lütfen:-))

Şimdilik gelişmeler bukadar.. Ha bi de bugün göbeğimiz düştü, 2 hafta içinde de sünnet olucaz biz..

Vakit bulunca yine yazacağım.. Önceki postta hayır dualarını esirgemeyen, yorum bırakan, bırakmayan tüm dostlara çok teşekkürler.. Biliyorum sizlerin de iyi niyetli dualarınız sayesinde sağlıkla kavuştuk oğluma.. Allah dileyen tüm anne adaylarına nasip etsin bu duyguları..
Emre oğluşumun hastahane ziyaret defteri ise burada...

14 yorum:

Ebruli dedi ki...

Merhaba Filiz;
Ne zaman yazarsın diye sık sık bloğuna baktım ve bugün yakaladım iste...
Önce sana cok geçmiş olsun.Minik bebeğiniz hoşgelmiş,sefalar getirmiş.Maaşallah ona. Hayırlı olsun. Şimdiden sünneti de hayırlı olur inşallah...
Ailen ile birlikte ömür boyu mutluluklar...

şule dedi ki...

cok cok mutlu olun hepbirlikte. cok uzun, saglikli ve mutlu bir omur diliyorum minik kuzuya...

Adsız dedi ki...

Canım arkadaşım gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hiç ayrılmayın...Çok tatlı, minik bir kartopu gerçekten. Nasıl mis gibi kokuyordur şimdi...Sense tarifi zor duygular yaşıyorsundur. Bu anneler gününde sen de anne olarak katıldın desene :) Sevgiler ikinizede...

Adsız dedi ki...

filiz merhaba

gözünüz aydın ve darısı başımıza :)) duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki, gözlerim doldu okurken... ilk anneler günün şimdiden kutlu olsun :)))

41 KERE MAŞALLAHHHHH
sevgiler
aslı
www.yumurtasepeti.net

Adsız dedi ki...

filiz merhaba

gözünüz aydın ve darısı başımıza :)) duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki, gözlerim doldu okurken... ilk anneler günün şimdiden kutlu olsun :)))

41 KERE MAŞALLAHHHHH
sevgiler
aslı
www.yumurtasepeti.net

Unknown dedi ki...

Sevgili Filiz :))

Her gün açıp bakıyordum blog'una; harika oldu bu günkü sürprizin :) Önce postun başlığı açıldı; ardından fotoğraftaki güzeller güzeli yüzün ifadesini görünce patlattım kahkahayı :))) Hep birlikte hep güzel günler görün inşallah.

12 Mayıs doğumlu bir Koç'la evli olan gariban bir Yengeç olarak da ayrıca kolaylıklar dilerim. "Lider" geldi sizin eve en dişlisinden; haber vermiş olayım! :)))

Gözünüz aydın ailecek diyoruz biz ailecek :)

gezicini dedi ki...

hayırlı ugurlu olsun, maşallah!
sevgiler
gorki

Ezel Yurttaş dedi ki...

Sevgili Filiz, merhaba. Minik Emre aramıza hoşgeldi.Cok şeker, dünyalar güzeli bir oğlun var.Emre ile birlikte size çok mutlu,çok sağlıklı,bol gezmeli uzun yıllar diliyorum.Sevgiler...ezel

mesecina dedi ki...

hayırlı olsun. kolay gelsin;)

etki alanı dedi ki...

İlk anneler gününü kutluyorum..
Allah analı babalı büyütsün çocuğunuzu....
Sağlıklar diliyorum ve gözünaydın diyorum..
Sevgiler,
TüTü

Handan dedi ki...

Maşallah bebişime. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı , mutlu, huzurlu, uzuuun bir ömür versin.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Ooooo Emre bey çok memnun oldum.
Çok yakışıklısınız bu arada,kocam duymasın ama size bayıldım yahu!

LaMa dedi ki...

Emre'ye Zeyenp kardes, hosgeldin diyor, mutlu guzel bir omur diliyor.
tu tu tu masALlah!

mummy dedi ki...

Filizcim maşallah diyeyim önce..Allah nazarlardan korusun..Analı babalı büyütsün inşallah..
Sevgiler..