21 Ocak 2010

Büyük gün...

Büyük gün geldi çattı sonunda, bu akşam saat 19:00 da Atıl beyde olacağız. Gerisini ise onun tecrübesine, muayene bulgularına ve tabi yönlendirmesine bırakmak taraftarıyız. Doktorlarımıza güveniyoruz, maddi-manevi kendi çıkarları için böyle şeylere kalkışmayacak insanlar olduklarını düşünüyoruz.
Dün gece hiç uyuyamadık, yatmadan önce duş aldım, kitap okudum, ama yok uyku tutmadı saatlerce.. Gözlerim kapandı bir süre sonra ama bilincim hep yerinde ve sabah olsa da işe gitsem, hemen akşam olsa diye geçirdim içimden. O. da uyuyamadı hiç yanımda biliyorum, sabah nedense ikimizin de midesi bulanıyordu kalktığımızda..

Aşağıdaki yazıma yorum bırakan, bırakmayan, mail atan, arayan, iyi dileklerinin, dualarının ve kalplerinin bizimle olduğunu söyleyen tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Gerçekten o kadar iyi geliyorsunuz ki böyle zamanlarda.. Tamamen karşılıksız ve bence harika bir ilişki bu. İyiki yazıyorum burada, iyi ki varsınız..
Biliyorum pozitif düşünmem lazım, evrene pozitif duygular yollamam lazım ki herşey iyi olsun.. O nedenle içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Operasyonun kendisinden zerre kadar korkmayan ben, sonuçları için ölesiye korkuyorum, iki numaradan vazgeçme ihtimalini düşündükçe beynim uyuşuyor sanki ama bunu burada yazmak dışında kimseyle de paylaşamıyorum.
Biliyorum herşey çok güzel olacak.. Ha hayret...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Filiz!!!! Böyle kötü şeyleri söyleme bile lütfen! Sağlıkla git, sağlıkla gel, hemen bizlere haber ver.

Adsız dedi ki...

Filiz!!!! Böyle kötü şeyleri söyleme bile lütfen! Sağlıkla git, sağlıkla gel, hemen bizlere haber ver.

Ozguranne dedi ki...

Her şey çok güzel olacak... olacak... oluyor.

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

hayatta her şeyinn hayırlısı..dualarım hep seninle

elif ada dedi ki...

Bak gör hiçbir sorun çıkmayacak. Bu günler sadece kötü birer anı olacak... Hepimiz hönküre hönküre güleceğiz. Şansın bol olsun...

sema dedi ki...

blogunuzu yeni gördüm sakın canınızı sıkmayın ben de 28 haftalık hamileyim 2li taramm normal 3lü taramam da226/1 olasılık çıktı amniyosentez dediler ilk gebeliğim 28 yaşındayım eşimle hiç bir yakınlığımız yok ama neden çıktı çok ağladım ablamın iki tane bebeği oldu hiiç böyle bir sıkıntısı olmamıştı bunları düşünmek hepsi çok ağırdı çok parçaladım kendimi 17 gün sonra sonuçlar dediler nasıl geçti onyedi gün ama geçti heran bir şekilde aklımdaydı ama geçti ben bebğimin normal olduğunu öğrendim öyle bile olmasa benim normalim olucaktı yine aynı şekilde sevicektim ama allaha şükür sonuçlarımız temiz çıktı ben inanıyorum sizin de öyle olucak hiçbir şey çıkmayacak Allahın izniyle kendinizi çok üzmeyin bebeğinizde üzülmesin inş. siz de bizim gibi güzel heberleri alır mutlu olursunuz

Çiğdemmm dedi ki...

Filizcim hadi hayırlısı ile git gel cnm.. Güsell haberleri bekliyoruz.

Kötü şeyler düşünme ve bence herşeyin hayırlısı de sadece cnm.

a.c dedi ki...

Allah sana, bebeğine ve tabi ki tüm ailenize sağlık ve huzur versin. dualarım seninle.

Girno dedi ki...

BEn de dua ediyorum, tüm kabimle, gidip gelip bakıyorum sonuç için bu sayafaya, herşey çok güzel olacak :)