05 Haziran 2010

Evden haberler...


Dün sabah saatlerinden itibaren evdeyiz.. Pedagog bir arkadaşımızın sözünü dinleyerek Emre'yi iki gün içinde de hastaneye getirdik, hem beni gördü, hem kardeşi ile tanıştı hem de hediye bisikletine sahip oldu çok sevindi..


Evde Erdem'e karşı tepkisi genelde sevmek şeklindeydi ama dün bir ara Emre babasının yanındayken ben Erdemin yanından ayrıldım, salona geldiğimde Emre Erdem'in ana kucağına vuruyordu hırsla!!!!!!!!!!!!!!!!!! Şok olduk, hemen sakinleştirdik, yalnız kalmalarının ne büyük tehlike olacağını ilk kez gördük...


Gece uykumuz sadece Erdem ile değil Emre ile de bölündü... Alışacağız ama.. Genelde iyiyiz...


Buggün hastaneye yeniden gidip Erdem'in sarılık değerine bakacağız. İnşallah fototerapi ihtiyacı oluşmamıştır..

5 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

filizcim kardeşimle aramızda 9 yaş fark var ve ilk zamanlar bende yanı şeyi yaşamıştım her ne kadar büyük olsam bile ...ama sonuçta bende çocuktum değil m :)

her şey yoluna girecek adece biraz zaman ....

allah kolaylık versin sana canım :)

Hilal dedi ki...

Emre de zamanla alışır Filizcim ona da kolay değil tahtını paylaştığı biri geldi:) kolaylıklar diliyorum seni ve miniklerini kocaman öpüyorum

Kıvır Anniş dedi ki...

Tebrik ederim yeni doğumunu yeni oğlunu.Analı babalı sağlıkla mutlulukla büyüsün Erdem.Emre artık abi oldu ne güzel.Sizin iyi yaklaşımınızla zamanla alışıcak eminim.Çok öpüyorum iki güzel kardeşi :)

Handan dedi ki...

Metehan da ağabeyliğinin ilk günlerinde geceleri uyuyamamıştı.

Kaymacina dedi ki...

Tekrar tebrikler.Zamanla alışacatır Emrecik, merak etme