04 Mayıs 2007

İyi ki doğdun Figen...

Bugün benim güzeller güzeli kardeşimin Figen'imin doğum günü.. Kendisi benden sadece iki yaş küçük olmasına rağmen hayatım boyunca hep benim küçük kızım gibi hissettiğim, ama aslında hep en yakın arkadaşım olan çok özel biridir Figen. Hayat bizi evlendikten sonra İstanbul'un farklı yakalarına atmış olsa da hep özlediğim, hemen her gün telefonlaştığım, akıl danıştığım, kardeşim, arkadaşım, dostumdur o benim..

İyi ki varsın canım kardeşim, seni çok seviyorum.. İyi doğmuşsun, nice yıllarda nice mutlulukları paylaşarak artırmayı umut ediyorum hep..

Dilerim eşinle, dünyalar güzeli oğluşun biricik Yağız'ımla, tüm sevdiklerinle her beraber nice mutlu sabahlara uyanırsın daha yıllarca..


Hamiş : Bugün aynı zamanda O.nunla nişan yıldönümümüz.. 2001'in güneşli bir Mayıs sabahında, Çamlıca'nın insanın içini ferahlatan esintileri ile eski bir Osmanlı konağında takılmıştı nişan yüzüklerimiz.. Şimdi nişan resimlerimize bakınca o gün bizimle mutluluğumuzu paylaşan iki güzel insanın (Ahmet Abi ve Şükrü Dayım) artık bizimle olmadıklarını hatırlayıp hüzünlensek de hayat herşeye rağmen devam ediyor diye teselli ediyoruz kendimizi...


________________________________________________________

4 yorum:

Bir Derin Masalı dedi ki...

Sevgili Filiz; kardeşinin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bir ömür boyu kardeşlik bağınızın hiç kopmaması dileğiyle...Sevgiler...

Not: Seni de arkadaş listeme ekliyorum sakıncası yoksa...

serinmavi dedi ki...

Figen'e mutlu yıllar dilerim :)

Selam ve sevgiler.....

gezicini dedi ki...

nice nice mutlu ( ve gönlünüzdekilerin gerçekleştiği) yıllara inşallah!
sevgiler
gorki

Filiz Morkoç dedi ki...

Sevgili Hande, Serinmavi ve Gezicini, iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler.sevgiyle kalın. filiz.