16 Mayıs 2007

Kaçamak...

Küçük bir kaçamak yapmaya hazırlanıyorum. 19 Mayıs nedeniyle bizim Abap kursunu tatil ettiler. Yani 1 Temmuz’dan önce nefes alamayacağımı düşünürken birden önüme bir kaçamak fırsatı doğmuş oldu. Geçen seneden kalan 3 günlük ekstra iznimin iki gününü Pazartesi-Salı için alıp, 4 günlük bir kaçamak için Kınalıada’ya gidiyorum. Cuma akşamından gideceğim. Figen ile Yağız’ımı da örgütledim onlarda gelecekler. Gerçi O.nun Java kursu tatil edilmediği için O. Pazar akşamı gelip Pazartesi sabah adadan işe gidecek. Yani beraber olsak tam süüper olurdu ama benim böyle bir dinlenceye öyle çok ihtiyacım varki, O.nsuz da olsa gitmem gerekiyor.

Peki adada ne mi yapacağım : Öncelikle Yağız ve Figen ile vakit geçireceğim, annemle babamın üst düzeydeki ilgilerine mashar olup şımaracağımJ Gerçi Yağız bey geldiğinden beri bizim papuç çoktandır damda ama olsun.. Sabahları yürüyüş yapmayı planlıyorum tek başıma.. Sonra keyifli bir kahvaltı ve yorucu bir gün.. Adadaki evde uzun süredir yapmak istediğimiz şeyler vardı, Figenle onları yapacağız.. Yağız’ımı şımartacağımJ Parka gidicez, kek ve poğaça yapıcaz, suluboya resim yapıcaz, birlikte banyo keyfi yapıcaz...Bol bol kahve içip, fal baktıracağım J Pazartesi akşamı adada meşhurrr pazarımızı kurulacak. Henüz yaz aylarındaki kadar şenlikli değildir ama pazarı gezeceğim. Ada pazarı bir gün öğleden sonra gelip ertesi günü öğleden sonraya kadar açık kalır. Dolayısıyla Salı günü de pazara çıkacağım J

Of sanki 4 gün değil 14 gün kalacağım adada... Ama olsun hayal etmek güzel şey.. Yine de anlattıklarımın bir çoğunu yapmaya çalışacağım..

Hamiş : Bu arada başlık resmimi kendim yaptım.. Yani kendim yaptım dediğim internette iki kızın ve arada uçuşan kalplerin olduğu beyaz fonlu resmi buldum ve biraz değiştirdim. Orijinal halinin kime ait olduğunu bilmiyorum. Son hali umarım beğenilir..

5 yorum:

gezicini dedi ki...

ohhh nefiss.. deniz kokusu, martılar, çok güzel çook..
benim yerime de gezin olur mu?
sevgiler
gorki

Handan dedi ki...

Küçük oğlum 1-2 yaşlarındayken o kadar afacandı ki peşinden koştururken çok yorulurdum. Bazen beş dakika bir şeyle oyalandığında o beş dakikada o kadar dinlenirdim ki.

Bu bağlamda, 4 gün hiç de kısa bir zaman dilimi değil. Yeter ki tadını çıkart :)

Fotoğrafa bayıldım.

Başlık da çok güzel olmuş :)

Sevgiler.

Bir Derin Masalı dedi ki...

Fİliz ciğim senin adına çok sevindim. İyi bir kaçamak olmasını diliyorum senin için. İyi tatiller...

Adsız dedi ki...

En guzlei adadaki pazardan taze meyveler almak. mis gibi kokulari buralara kadar geldi....
sabah yuruyusunde benide dusun emi...bos buldugum anlarda ben hemen sokaga atip kendimi guzel anilarimizi bastan yasamaya calisisyorum nereye gitmistik kim ne giymisti neler yemistik.. ah.. ahh
neyse bu yaz yeni bir tahir yazmaya ve yeni anilar toplamak icin geliyorum yaniniza...
Bekleyin beni ibibikler ile...

buyulubahce dedi ki...

Filiz yoksa sen Abap'çı mısın? Bir ortak yön daha, ben de SAP camiasındanım. Ama ben Basisciyim, teknik danışmanlık yapıyorum :)