19 Mart 2007

Yorgunummmm dostlarım.......


Gelini ata bindirmişler “ya nasip ya kısmet” demiş derler ya.. İşte bizim hafta sonu tatilimizde aynen bu şekilde son buldu.. Cumartesi günü tüm gün Yağızcığımla vakit geçireceğim, Pazar günü de evde tembellik diye düşünürken olaylar çok farklı gelişti..

Cuma günü işten biraz erken kaytarıp, doğru annemlere gittim ve hasret giderdik sanki.. Hakan da geldikten sonra yemeğimizi yedik ve zaten zor zaptettiğimiz Yağız efendi kek yapalım diye tutturdu.. Ve birlikte kek yaptık tontişimle..

Sonra Yağızın babaannesinin rahatsızlığını duyup, ertesi günkü tüm planlarımızı iptal ettik. Çünkü sabah Figen ile Yağız’ın dönmeleri gerekiyordu.

Cumartesi sabahı erkenden kalkıp poğaça yapmak geldi içimden.. Tabi Yağız dururmu, birlikte yaptık poğaçaları.. Kahvaltının hemen sonrasında ise hep beraber Yağızın babaannesine gidip geçmiş olsun dedik ve vedalaştık minik canavarımla..

Hakan ile hava da güzel diyerek Eminönü’ne gittik. Biz çok severiz oaralarda gezmeyi.. Alışveriş yapmayı J Çok abartmamakla birlikte gezdik ve iskeleye kadar yürüdük ki orada benim aklıma balık-ekmek olayı düştü.. Vapuru beklerken yarımşar ekmek arası soğanlı ve bol yeşillikli ızgara balıklarımızı yiyiverdik. Çok eğlenceliydi doğrusu.. Ama eve geldiğimizde ikimiz de yorgunluktan bayılmak üzereydik.. Hemen bir çay demleyip, DVD'ye Çetin Tekindor ve Vahide Gördüm’ün başrollerini paylaştıkları İlk Aşk adlı duygusal bir filmi takıp seyrettik.. Tabi sonra açıktık yeniden ve yemek yemeğe üst kata Hakan’ın annesine çıkıverdik.. Laf aramızda bu altlı üstlü oturma durumları çok avantajlı oluyor böyle durumlarda.. Neyse lafı fazla uzatmayalım, yemekten sonra eve geldik tam banyolar yapıldı ve daha geceden Pazar günü için hayal edilen tembelliğe dalış yapılmıştı ki, Hakancığımın halası aradı ve müsaitsek amcalarla Pazar günü bize gelmek istediklerini söylediler.. Tabiki buyrun dedik.. İlk kez geliyorlar evimize amcalar.. Ama tabi bu demek olduki bizim Pazar günü hayallerimiz kuş olup uçtular.. Pazar günü erken kalkıp yemekti, temizlikti, hazırlıklar yapıldı. Misafirlerimiz için bir de tatlı-pasta arası birşey yaptım.. Yoğun ama güzel bir gündü sonunda.. Şimdi nasıl mıyım? Yorgunnnnnnnnnnn....

Hiç yorum yok: