03 Nisan 2007

Roma - Napoli - Pompei


Şirkete 1 yıldır yapmakta olduğumuz projede göstermiş olduğumuz üstün performans nedeniyle, ödül olarak bir İtalya seyahati kazandık :-)
Cuma sabah erkenden gidip, Pazartesi gecesi döneceğiz.. Biraz heyecanlıyım galiba... Bu geziyle ilgili en büyük hedefim Canon D500 makinam ile bol bol resim çekecek olmam.. Ama keşke O. da yanımda olsaydı da birlikte gitseydik oralara diye hayıflanmadan da edemiyorum.. Bir de Yağız'cığımın doğum gününde yanında olamayacağım malesef...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

İyi tatiller :))

Handan dedi ki...

Sevgili Filiz, fotoğraf makinanla bizi oralara götür :) İyi tatiller.

Bu arada Objektif'e yorum geldiğinde uyarı sistemi koymayı unutmuşum, daha yeni gördüm oradaki yazını. Tabi ki kullanabilirsin yonca fotoğraflarını :)

Adsız dedi ki...

Vay vay,, ne sirketler var be..
her dakikasini fotografla bize..
Muhtesem bir tatil olacak eminim. kalbimiz seninle..

Filiz Morkoç dedi ki...

Sevgili Pempeli, Handan ve Safiye,

İyi tatil temennileriniz için teşkkürler. Bol bol fotoğraf çekip, belki bu blogda belki de başka bir blogda diğer fotoğraflarımla beraber paylaşmayı düşünüyorum.. Sevgiler. (Başka bir blogda fotoğrafları paylaşma fikri Handan'ın fikri aslında, kendisi yapmış, bana da esin kaynağı oldu :)

Adsız dedi ki...

Roma'da eski bir uygarlığın tüm izlerini, Napoli'de ise tam anlamıyla güney İtalya göreceksiniz. Napoli'de konuşulan İtalyancayı anlamak pek zordur ama pizzaları muhteşemdir!
güzel bir gezi dilerim :-)
gorki